Miercuri, 25 noiembrie a fost o zi importantă pentru locuitorii comunei Dorna Candrenilor. Primarul Dănuț Candrea a subliniat că a fost efectuată recepția lucrărilor de infrastructura rutieră finanțată cu bani europeni, respectiv recepția drumurilor comunale  Răchita (1860 ml), Piatra (800 ml), Biserica Poiana Negrii (525 ml) și un pod din beton armat L 14m, precum și la drumurile comunale Secu-Pripor (500 ml), Biserica Dorna Candrenilor (600 ml) și Strada Garii (220 ml).
Edilul de la Dorna Candrenilor a subliniat că asfaltarea a constat în realizarea unor drumuri comunale în lungime totala de 4,505 km cu o structură rutieră cu îmbrăcăminte asfaltică, șanțuri betonate, marcaj și indicatoare rutiere.

„Chiar dacă nu a fost un proiect ușor, Îndemânarea Construct, firma care a realizat lucrările, a dat dovadă de pricepere, profesionalism și promptitudine. În numele lucuitorilor comunei Dorna Candrenilor vă mulțumim! Totodata vă multumim și dumneavoastră, locuitorilor, pentru că ne-ați ascultat și ați suportat condițiile de șantier”, a declarat primarul comunei Dorna Candrenilor, Dănuț Candrea.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.