În data de 27 noiembrie, Consiliul Local al orașului Gura Humorului s-a reunit într-o ședință festivă destinată semnării unor acorduri de colaborare cu orașe din Ucraina, Republica Moldova și România.

Ședința a început la orele 13:00 în sala mare a Primăriei din Gura Humorului. După prezentarea ordinii de zi și aprobarea ei, au fost prezentate, în ordine, cele trei documente, fiecare fiind votat în unanimitate de consilierii prezenți în sală. După fiecare votare a avut loc semnarea documentelor oficiale precum și schimburi de cadouri între delegațiile orașelor semnatare.
Au luat cuvântul cu ocazia evenimentului Consulul Ucrainei la Suceava Vasyl Boiechko, Președinta raionului Rezina din Republica Moldova Eleonora Graur, Viceprimarul orașului Hotin Nicolas Golovlev, Primarul orașului Rezina din Republica Moldova Mihail Cebotari, Primarul orașului Siret din România Adrian Popoiu și cum era și firesc Primarul orașului Gura Humorului Marius Ursaciuc.
Materialul video care însoțește acest articol are rolul de a vă ajuta să vă faceți o părere despre atmosfera cordială a întâlnirii care s-a bucurat și de prezența deputatului Radu Surugiu.
Concluzia care se poate trage din acest eveniment este că oamenii, indiferent unde locuiesc, pot colabora pentru a putea atinge deziderate comune. Diligențele efectuate pentru a se putea ajunge la asemenea rezultate devin meritorii pentru cei care le-au făcut deoarece beneficiarii direcți sunt cetățenii din orașele semnatare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.