Alegerile europarlamentare nu se desfășoară tocmai legal în județul Suceava, iar dovadă stau întâmplările petrecute până la ora amiezii.

Dacă afișele cu PSD din curtea unor biserici sau prezența unor primari în secțiile de votare nu au fost suficiente, SuceavaLive vă prezintă, cu fotografii și materiale video, o întâmplare petrecută cu puțin timp în urmă, pe raza municipiului Câmpulung Moldovenesc și a comunei Berchișești.

        Concret, astăzi, în jurul orei 13:00, la secția de votare nr. 78 din Câmpulung Moldovenesc s-au prezentat în jur de 15 persoane de etnie romă care au coborât dintr-un autocar și care au dorit să voteze pe listele suplimentare.

Întrucât prezența lor a fost una destul de suspectă, aceștia au fost urmăriți până la următoarea lor destinație. Aceștia au oprit pe raza comunei Berchișești, la un han, unde au fost răsplătiți cu anumite sume de bani de către o persoană „coordonatoare”, care a fost prezentă cu o mașină de teren și la Câmpulung Moldovenesc și care a împărțit banii și pe terasa localului de la Berchișești și nu numai.

Întrebarea care se pune este următoarea: Vot multiplu sau dorință arzătoare de a schimba rezultatul final al votului din municipiul Câmpulung Moldovenesc? Cu siguranța instituțiile abilitate vor găsi un răspuns.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.