Joi, 1 august, în jurul orei 16:00, o femeie de 47 de ani a fost lovită de o dubă înmatriculată în Botoșani. Accidentul s-a petrecut pe trecerea de pietoni de la „Bancă”, de pe bulevardul Ana Ipătescu.

Femeia era angajată în traversarea străzii pe trecerea de pietoni când a fost acroșată de vehicolul condus de un tânăr de 25 de ani din Botoșani.

Potrivit primelor informații, victima a suferit răni grave în zona capului, dar și la coloana vertebrală și a fost preluată de ambulanță și transportată la Spitalul Județean de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava.

În urma accidentului, femeia  a suferit traumatism cranio cerebral,  traumatism de coloană cervicală, toraco abdominal și un traumatism la glezna stângă.

Potrivit organelor de poliție, tânărul de la volanul dubei de Botoșani este cercetat pentru “vătămare din culpă”, polițiștii continuând cer­cetările pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului. Trebuie precizat că în urma testării cu aparatul etilotest, bărbatul de la volan nu consumase alcool.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.