Pompierii militari ai Detașamentului Suceava și lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Drăgoiești au intervenit duminică seară, cu două autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Drăgoiești.

Incendiul a fost anunțat la ora 20:32
Potrivit ISU „Bucovina” Suceava, la sosirea echipajelor, ardeau acoperișul casei și o anexă, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie.
Incendiul a fost lichidat la ora 23:20.
Au ars acoperișul casei pe aproximativ 100 mp și anexa pe 30 mp. S-au degradat finisaje interioare și bunuri de uz casnic.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic generat de coșul de fum deteriorat.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat șura proprietarului.

 

Incendiu în localitatea Drăgoiești

Incendiu în localitatea Drăgoiești2.12.2018, ora anunțării la 112 – 20:32Pompierii militari ai Detașamentului Suceava și lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Drăgoiești au intervenit cu două autospeciale pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din comuna Drăgoiești.La sosirea echipajelor, ardeau acoperișul casei și o anexă, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie.Incendiul a fost lichidat la ora 23:20.Au ars acoperișul casei pe aproximativ 100 mp și anexa pe 30 mp. S-au degradat finisaje interioare și bunuri de uz casnic.Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic generat de coșul de fum deteriorat.Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat șura proprietarului.

Publicată de ISU „Bucovina" Suceava pe Duminică, 2 decembrie 2018

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.