Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a făcut o analiză a rezultatelor alegerilor prezidențiale de duminică, 24 noiembrie. Astfel, liderul liberarilor suceveni le-a mulțumit primarilor și echipei pentru scorul pe care l-au scos. De asemenea, acesta le-a mulțumit și celor zece primari care au scos scoruri record pentru Iohannis. 

„Vă mulțumesc în numele meu și al echipei liberale. Vă mulțumește și președintele Klaus Iohannis pentru încrederea acordată. Județul Suceava este din nou un județ dovedit de dreapta, alături de Klaus Iohannis, alături de majoritatea județelor din România. La Suceava Klaus Iohannis a câștigat în 93 localități din 114. Au fost câștigate toate municipiile și toate orașele, cu excepția orașului Solca. Asta înseamnă enorm de mult. De asemenea, 58 de localități sunt peste media pe care PNL a făcut-o în județ, de 61,35%. Pe primii zece clasați vreau să-i felicit și să-i nominalizez: Capu Câmpului, Mănăstirea Humorului, Sadova, Cajvana, Ipotești, Moldovița, Rădășeni, Păltinoasa, Vatra Moldoviței și Cârlibaba”, a declarat liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur.

Liderul liberarilor suceveni a vorbit și despre victoria pe care Iohannis a obținut-o la Fălticeni și Rădăuți, localități considerate fiefuri ale PSD. În altă ordine de iedei, Flutur le-a mulțumit și fălticeneanului Ionel Vasiliu și rădăuțeanului Bogdan Loghin pentru implicare și pentru aportul adus în campania electorală. De asemenea, acesta a subliniat că cei doi sunt posibili candidați pentru primăriile Fălticeni și Rădăuți.

„Cu o săptămână în urmă eram alături de doi tineri, posibilii noștri candidați pentru funcția de primar la Rădăuți și la Fălticeni. Rădăuțiul a făcut un scor superb, 61,78% pentru Klaus Iohannis, adică 6.997 de voturi. Asta față de primul tur, când am avut 4.004 voturi, deci 2.990 de voturi în plus în turul al doilea pentru Klaus Iohannis. Asta arată că Rădăuțiul este un municipiu de dreapta și că trebuie să răspundem imediat cu un candidat pe măsură și cu soluții liberale pentru zona Rădăuți. Dacă, în Fălticeni, în primul tur aveam 3.440 de voturi, acum avem 6.446 de voturi. Am mai câștigat în Fălticeni încă 3.000 de voturi. Și vreau să-l felicit pe domnul Vasiliu, protagonistul principal al organizației de acolo. Înseamnă că s-au mișcat foarte bine ai noștri și sunt șanse ca și Fălticeniul să devină liberal. Vreau să mulțumesc și echipei de la Rădăuți, cu Bogdan Loghin, cu echipa condusă de deputatul Dumitru Mihalescul și să le mulțumesc tuturor. Din nou, felicitări pentru câștigători și le mulțumesc pentru votul acordat în turul doi al alegerilor prezidențiale. De aici încercăm să răspundem în fiecare zi așteptărilor cetățenilor”, a conchis Flutur.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.