Prim-vicepreședintele PNL Gheorghe Flutur a fost luat la întrebări de un protestatar, la București. Întâmplarea s-a petrecut luni, 8 noiembrie. Astfel, cetățeanul nemulțumit de alierea PNL cu PSD și înarmat cu bucăți de hârtie igienică pe care le-a asociat cu voturile românilor, s-a ținut după Gheorghe Flutur reproșându-i că deciziile luate nu sunt cele mai potrivite. Pe de altă parte, Flutur i-a replicat că toate cele ce s-au decis sunt în interesul românilor și al țării.

Voturile noastre înseamnă hârtie igienică pentru voi! De ce, domnule Flutur?! Spuneți-ne și nouă de ce ne-ați umilit?! De ce ne umiliți”, i-a spus cetățeanul prim-vicepreședintelui PNL Gheorghe Flutur.

„Facem ce trebuie pentru țară”, i-a răspuns Flutur.

„Cum facem, că ne doare?! Sunteți trădători! Sunteți nesimțiți politic. Acestea sunt voturile diasporei (n.r. cetățeanul arată bucățile de hârtie igienică pe care le aseamănă cu voturile), cei care au stat opt ore la coadă ca să voteze contra PSD, și voi îi aduceți la guvernare (n.r. pe social democrați)”, a încheiat protestatarul care l-a abordat pe Gheorghe Flutur.

3 Responses

  1. UN PATRIOT CRESTIN ORTODOX

    DAR CE VREȚI SECURIȘTILOR CRIMINALI ȘI TRĂDĂTORI DE NEAM ȚARĂ ȘI CREDINȚĂ CARE AȚI DISTRUS ȚARA ȘI POPORUL ROMÂN DE LA REVOLUȚIE PÂNĂ ACUM, AȚI VREA SĂ GUVERNATI CU SECURIȘTII ȘI SATANISTII DE LA USR-PLUS? PRAFUL SI PULBEREA SĂ S-ALEAGA DE VOI DE LA USR-PLUS. CEL MAI NOCIV ȘI ANTIROMÂNESC PARTID DIN ROMÂNIA ESTE USR-PLUS UN PARTID PLIN DE SECURIȘTII LUI COLDEA CARE, SATANISTII SI ANTIHRISTII DE LA USR-PLUS, HOMOSEXUALI, LGBT, PROGRESIȘTI NEOMARXISTI ATEI NEBUNI ȘI STRICAȚI LA MINTE FĂRĂ FRICĂ DE DUMNEZEU ȘI FĂRĂ DRAGOSTE DE NEAM, ȚARĂ ȘI CREDINȚĂ. TRĂIASCĂ ROMÂNIA MARE REINTREGITA CREȘTINĂ ORTODOXĂ. TRĂIASCĂ CREDINȚA NOASTRĂ STRĂMOȘEASCĂ ORTODOXĂ MOȘTENITĂ DE LA SFINȚII APOSTOLI UCENICII DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS FIUL LUI DUMNEZEU SI MÎNTUITORUL LUMII. TRĂIASCĂ DOAMNA DIANA SOSOACA UN BUN PATRIOT CARE LUPTĂ PENTRU BINELE ACESTUI SĂRMAN POPOR ROMÂN PENTRU DREPTATE SI ADEVAR SI MERITĂ SĂ FIE SUSȚINUTĂ ȘI SPRIJINITĂ BUNUL DUMNEZEU SI MĂICUȚA DOMNULUI SĂ AIBĂ MILĂ DE NOI PĂCĂTOȘII SI SĂ NE DĂRUIASCĂ POCAINTA DE PĂCATELE NOASTRE ȘI DE NECREDINTA NOASTRĂ AMIN. JOS U.E DICTATURA SATANICA ANTICRESTINA PUSĂ ÎN SLUJBA LUI SATAN SI ANTIHRIST. CITIȚI CARTEA SFÎNTULUI PAISIE DIN MUNTELE ATHOS INTITULATĂ SEMNELE VREMURILOR DIN URMĂ, CARE SPUNE CLAR CĂ UE ESTE O DICTATURA SATANICA ANTICRESTINA PUSĂ ÎN SLUJBA LUI SATAN SI ANTIHRIST. PUTEȚI CUMPĂRA ACEASTĂ SFÎNTĂ CARTE PRIN COMANDĂ POȘTALĂ LA NR DE TEL 0213311022 EDITURA EVANGHELISMOS ȘI DE LA TOATE CELELALTE EDITURI ORTODOXE ȘI O236326730 EDITURA EGUMENITA. DOAMNE APĂRĂ SI OCROTEȘTE-I PE ROMÂNI ȘI PE TOATĂ LUMEA TA CEA BUNĂ ȘI CREDINCIOASĂ DOAMNE AJUTĂ ȘI MULTĂ SĂNĂTATE VĂ DORESC. NIMIC FĂRĂ DUMNEZEU CUM SPUNE MAJESTATEA SA REGELE MIHAI. HRISTOS A ÎNVIAT. DOAMNE AJUTĂ AMIN.

    Răspunde
  2. vasile lazarean

    Foarte bine zis. Sa mai Citeasca si cartea Spitalul …. de NC Pulescu si se vor lumina la minte.

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.