Chiar dacă a fost finala la Românii au Talent, unde a participat și suceveanca noastră, Diana Căldăraru și a fost și meciul Steaua-Dinamo, iubitorii de muzică bună au fost prezenți în Talcioc Cultural, pentru a asculta o formație “DE-BU-TAN-TĂ”, așa cum s-au prezentat cei din trupa DIESEL.

Assfis turneu DIESEL 6Melodiile lor, cu mesaj ușor acid și ironic, au făcut atmosferă în Talcioc. Membrii DIESEL și-au arătat măiestria prin solo-ul de tobe al lui Geani, care a durat minute întregi, bass-ul lui Bogdan, care a rupt ropote de aplauze, chitara lui Hunor, toate culminând cu escaladarea lui Sorin pe propriul său pian.

Publicul a fost vrăjit de melodiile trupei și nu i-a lăsat să plece de pe scenă fără bisuri.

După concert, fanii trupei au cerut autografe și s-au fotografiat cu trupa. Membrii DIESEL ne-au acordat un interviu, povestindu-ne despre cum au apărut în peisajul muzical românesc, despre cum au filmat în timp record videoclipurile la melodii și multe altele pe care le puteți afla urmărind interviul.

Trupa DIESEL este formată din Sorin Dănescu – voce, pian, Geani Matei – tobe, Bogdan Diaconeasa – bass și Hunor Orth – chitară.Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.