Joi, 7 februarie, în jurul orei 18.00, Adrian S., din comuna Frumosu, a sunat la 112 și a anunțat că un incendiu a izbucnit  la casa bunicii sale. Este vorba despre casa bunicii cunoscutei profesoare de chimie din localitate.

Potrivit ISU Suceava, la stingerea incendiului au intervenit două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc și pompierii civili din cadrul Primăriei Frumosu. De asemenea, un echipaj SMURD s-a deplasat la fața locului pentru a acorda primul ajutor eventualelor victime.

În urma incendiului au fost distruse: aproximativ 100 de metri pătrați din acoperișul casei de locuit, și aproape 15 metri pătrați  din peretele exterior al casei.

De altfel, au fost deteriorate: pereții casei, parchetul nelaminat, elemente de tâmplărie din PVC, mobilier, electrocasnice, elemente textile, tabla de pe acoperiș, instalații sanitare și instalația electrică a locuinței.

Cel mai probabil, incendiul a pornit din cauza unui scurtcircuit la tabloul electric. Din fericire, nu au fost înregistrate victime omenești.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.