Gavril Mârza explică faptul că în aproximativ un an de zile, de când Uniunea Social Liberală a preluat guvernarea, gradul de absorbție a fondurilor europene s-a triplat. Dacă anul trecut în primăvară, România se mândrea cu 7% absorbție, anul acesta procentul a ajuns la 20%.

Se pare că această performanță se datorează profesioniștilor angajați în sistem de către reprezentanții guvernului Ponta. Cel puțin asta spune deputatul sucevean Mârza.

Tot el a adăugat că dacă se va continua în acest ritm, se va asigura o funcționare normală a economiei. „Tot angrenajul economic va funcționa. Dacă se derulează proiectul, atunci va merge și fabrica de ciment și fabrica de materiale plastice, iar mâna de lucru va fi mai căutată”, a continuat Mârza. Acesta a diferențiat gradul de absorbție a fondurilor europene pe programe, rezultatul final fiind mulțumitor.

Conform deputatului social democrat, actualul guvern a avut o performanță mai ridicată față de PD-L, atât la nivel județean, cât și la nivel central.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.