Sâmbătă, 18 mai, a avut loc deschiderea oficială a evenimentului „Horă în Bucovina”, care a avut loc în localitatea Bucșoaia, din Frasin.

hora bucovineiÎn fosta tabără de la Bucșoaia au  fost prezenți timp de două zile meșteri populari, membri ai asociației „Produs în Bucovina”, precum și gospodari din mai multe localități ale județului. În incinta cantinei a avut loc un simpozion cu subiectul  „județul Suceava, potențial lider în agricultura ecologică”. Au luat cuvântul, rând pe rând, președintele CJ Cătălin Nechifor, prefectul Sucevei Florin Sinescu, și alți șefi în deconcentrate. Sâmbătă, primarul orașului Gura Humorului, Marius Ursaciuc, a fost one show man, încercând să îl convingă pe Nechifor să mulgă o oaie.


Află dacă Cătălin Nechifor, președintele Cj Suceava, a răspuns provocării primarului Marius Ursaciuc și a muls sau nu o oaie.

Duminică, în curtea Taberei Bucşoaia din localitatea Frasin, au fost prezenți atât membri coaliției de guvernare, cât și cei ai opoziției. Un fapt inedit a fost prezența preşedintelui CJ Iaşi, Cristian Adomniţei, care a declarat că este o întâmplare prezența lui la Hora Bucovinei.

Ca și în prima zi, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor și senatorul Neculai Bereanu au fost prezenți, lor alăturându-li-se şi deputatul Gavril Mîrza. Nu a lipsit nici deputatul Alexandru Băişanu, secretarul de stat Gelu Puiu şi prefectul Florin Sinescu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.