Asociația pentru Protecția Animalelor Kola Kariola solicită arestarea bărbatului din Broșteni, care a i-a adus sfârșitul unui câine.

Redăm integral mesajul postat pe o rețea de socializare de către Asociația Kola Kariola:

„CEREM DE URGENȚĂ POLIȚIEI ARESTAREA ACESTUI INFRACTOR, deoarece reprezintĂ un pericol public!
Aceste imagini nu sunt recomandate cardiacilor!

Cu ajutorul celor de la Asociația Casa lui Patrocle din Suceava s-a aflat din ce cauză acel câine, care ieri făcea înconjurul internetului șocând o lume întreagă, a rămas complet fără ochi, iar toată zona capului este distrusă.
Acest individ, Severin Ciprian din localitatea Broșteni, județul Suceava, și-a pus câinii din rasa amstaff să îl sfîșie pe acest amărât.
Chiar dacă acest video este horror și greu de vizionat, vă rog să-l distribuiți masiv și toți cei care au sau nu au puterea să îl vzioneze, să trimită o sesizare/plângere penală către poliția Broșteni și în același timp către I.P.J. Suceava la adresa de email: cabinet@sv.politiaromana.ro
Email catre Poliția Broșteni nu am găsit, dar puteți să sunați la tel: 0230 549796.
Atașați vă rog la sesizare și pozele pe care o să le punem în comentarii cu profilul acestui infractor, pozele cu câinii pe care îi deține, aceeași care sfâșie bietul cățel.
Plângerea se face în baza Legii 205/2004 republicată, articolul 6:
Art. 6
(1)În sensul prezentei legi, prin rău tratament se întelege comportamentul brutal, abuzul în utilizarea animalelor, supunerea animalelor la eforturi inutile, precum și neasigurarea condițiilor prevăzute la art. 5 alin. (1).
(2)În sensul prezentei legi, prin cruzime față de animale se intelege:

c)organizarea de lupte între animale sau cu animale;
d)folosirea de animale vii pentru dresajul animalelor sau pentru a le controla agresivitatea;

Vă rog să acționati, nu doar să comentați, blestemați, înjurați. Nu ajută cu nimic! Actionați ca astfel de indivizi să fie pedepsiți!
Individul are 23 de ani, pe una din cațelele amstaff o cheama Maya, are probabil serii de pui la activ după cum arată. Câinii nu au nicio vina pentru ceea ce s-a intamplat! Au fost puși să atace câinele, au respectat o comandă!
Dacă nu intervenea cineva din familia individului, câinele era acum mort.
În prezent starea câinelui nu este deloc una buna, infecțiile sunt cumplite, ii curge puroi din cap, ochi si urechi.
Este bine că există colaborări între asociații și între salvatori. Încercăm mutarea și internarea câinelui la București.
Casa lui Patrocle, care-l are în acest moment în grijă, acceptă să-l trimită doar pentru binele câinelui, Kupan Luiza de la Iași îl transportă spre Bucuresti.
Împreună suntem siguri că vom lua cele mai bune decizii!”

 

ACTIONATI!

CEREM DE URGENTA POLITIEI ARESTAREA ACESTUI INFRACTOR, deoarece reprezinta un pericol public!!Aceste imagini nu sunt recomandate cardiacilor!Cu ajutorul celor de la asociatia Casa lui Patrocle din Suceava s-a aflat cauza datorita careia acel caine, care ieri facea inconjurul internetului socand o lume intreaga, a ramas complet fara ochi, iar toata zona capului este distrusa.Acest individ, Severin Ciprian din localitatea Brosteni, jud. Suceava, si-a pus cainii din rasa amstaff sa il sfasie pe acest amarat. Chiar daca acest video este horror si greu de vizionat, va rog sa-l distribuiti masiv si toti cei care au sau nu au puterea sa il vzioneze, sa trimita o sesizare/plangere penala catre politia Brosteni si in acelasi timp catre I.P.J. Suceava la adresa de email: cabinet@sv.politiaromana.roEmail catre Politia Brosteni nu am gasit, dar puteti sa sunati la tel: 0230 549796Atasati va rog la sesizare si pozele pe care o sa le punem in comentarii cu profilul acestui infractor, pozele cu cainii pe care ii detine, aceeasi care sfasie bietul catel.Plangerea se face in baza Legii 205/2004 reoublicata, articolul 6:Art. 6(1)In sensul prezentei legi, prin rau tratament se intelege comportamentul brutal, abuzul in utilizarea animalelor, supunerea animalelor la eforturi inutile, precum si neasigurarea conditiilor prevazute la art. 5 alin. (1). (2)In sensul prezentei legi, prin cruzime fata de animale se intelege: c)organizarea de lupte intre animale sau cu animale; d)folosirea de animale vii pentru dresajul animalelor sau pentru a le controla agresivitatea; Va rog sa actionati, nu doar sa comentati, blestemati, injurati. Nu ajuta cu nimic! Actionati ca astfel de indivizi sa fie pedepsiti!Individul are 23 de ani, pe una din catelele amstaff o cheama Maya, are probabil serii de pui la activ dupa cum arata. Cainii nu au nicio vina pentru ceea ce s-a intamplat! Au fost pusi sa atace cainele, au respectat o comanda!Daca nu intervenea cineva din familia individului, cainele era acum mort. In prezent starea cainelui nu este deloc una buna, infectiile sunt cumplite, ii curge puroi din cap, ochi si urechi. Este bine ca exista colaborari intre asociatii si intre salvatori. Incercam mutarea si internarea cainelui la Bucuresti.Casa lui Patrocle, care-l are in acest moment in grija, accepta sa-l trimita doar pentru binele cainelui, Kupan Luiza de la Iasi il transporta spre Bucuresti. Impreuna suntem siguri ca vom lua cele mai bune decizii!

Publicată de Kola Kariola pe Miercuri, 13 februarie 2019

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.