Duminică, 1 septembrie, la ora 18:30, polițiștii S.P.R.2 Ipoteşti au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 de către un bărbat de 42 ani din municipiul Iaşi, cu privire la faptul că la autoutilitara pe care o conducea pe D.N. 2 a izbucnit un incendiu din zona compartimentului motor.

Bărbatul conducea autoutilitara marca Ford Transit pe D.N. 2, direcţia mun. Suceava către mun. Fălticeni, moment în care a simţit miros de fum și a oprit vehiculul pe acostamentul părţii carosabile în apropierea serei de flori din localitatea Cumpărătura. Văzând că în zona compartimentului motor a izbucnit un incendiu, acesta a apelat SNUAU 112, la faţa locului sosind un echipaj din cadrul ISU Suceava care a localizat şi stins incendiul.

Sursa de izbucnire a incendiului a fost stabilită ca fiind „scurtcircuit electric la acumulatorul situat în zona compartimentului motor”, vehiculul fiind distrus în proporţie de 70%, prejudiciul fiind de circa 8000 lei. În urma producerii incendiului nu au rezultat victime omeneşti, nefiind pericol de propagare.

În cauză nu sunt suspiciuni cu privire la comiterea vreunei fapte de natură penală sau contravenţională.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.