Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Vulturești, au intervenit luni, 23 iulie, cu 4 autospeciale cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Merești, comuna Vulturești.

Incendiul a fost anunțat la 112, la ora 20:40.
Potrivit unui comunicat al ISU „Bucovina” Suceava, la sosirea echipajelor, ardeau anexele gospodărești și acoperișul casei de locuit, cu pericol de propagare la construcțiile învecinate.
Incendiul a fost lichidat la ora 0:00.
Au ars un adăpost de animale, un depozit de furaje și alte anexe pe o suprafață totală de aproximativ 200 mp, precum și acoperișul casei de locuit pe aproximativ 100 mp. Au mai ars circa 100 de baloți de lucernă și tâmplărie din PVC și s-au degradat pereții locuinței și obiecte casnice.
Incendiul a izbucnit din bucătăria gospodăriei, cel mai probabil din cauza flăcării provenite de la aparatul de gătit (aragaz) lăsat nesupravegheat.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat trei locuințe învecinate, cu anexele aferente.

Incendiu Merești – 23.07.2018

Incendiu în localitatea Merești23.07.2018, ora anunțării la 112 – 20:40Militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Vulturești, au intervenit cu 4 autospeciale cu apă și spumă pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Merești, comuna Vulturești.La sosirea echipajelor, ardeau anexele gospodărești și acoperișul casei de locuit, cu pericol de propagare la construcțiile învecinate.Incendiul a fost lichidat la ora 0:00.Au ars un adăpost de animale, un depozit de furaje și alte anexe pe o suprafață totată de aproximativ 200 mp, precum și acoperișul casei de locuit pe aproximativ 100 mp. Au mai ars circa 100 de baloți de lucernă și tâmplărie din PVC și s-au degradat pereții locuinței și obiecte casnice.Incendiul a izbucnit din bucătăria gospodăriei, cel mai probabil din cauza flăcării provenite de la aparatul de gătit (aragaz) lăsat nesupravegheat.Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat trei locuințe învecinate, cu anexele aferente.

Publicată de ISU „Bucovina" Suceava pe Luni, 23 iulie 2018

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.