Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a participat vineri, 6 martie, la aniversarea a 30 de ani de la înființarea Universității „Ștefan Cel Mare” din Suceava. Acesta a subliniat că Primăria Suceava este în continuare un partener al instituției superioare de învățământ și că vine mereu în sprijinul acesteia.

Edilul a transmis mesajul municipalității și invitația de parteneriat în continuare pentru transformarea orașului Suceava în oraș de tip Smart City (oraș inteligent). De asemenea, Lungu a subliniat că sprijină proiectele pe linie de asigurare a infrastructurii pentru universitate, cum sunt campusul școlar, Facultatea de Medicină, precum și proiectele sportive și culturale.

De altfel, primarul a acordat o diplomă de excelență Universității „Ștefan cel Mare” pentru contribuția adusă la dezvoltarea orașului nostru.

„Avem o colaborare bună cu toate Facultățile de la USV, studenții de la Poliție Locală fac practică la noi și îi sprijinim. De asemenea, avem o bună relație și cu Casa de Cultură a Studenților”, a spus primarul Ion Lungu.

În altă ordine de idei, edilul Ion Lungu i-a spus rectorului Valentin Popa că îi va conferi titlul de cetățean de onoare al municipiului Suceava, după ce va fi înființată Facultatea de Medicină.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.