Consilierii locali suceveni urmează au supus votului reluarea licitației în vederea acordării dreptului de folosință prin locațiune a spațiului de 88 mp situat în Zona de Agrement Tătărași, pentru desfășurarea activității de alimentație publică -cafenea.

Astfel, în ședința de Consiliu Local de joi, 31 ianuarie, deliberativul local a dezbătut și aprobat acest proiect de hotărâre.
Potrivit proiectului de hotărâre inițiat de primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, prețul de pornire a licitației este de 9 lei/mp/lună.
Potrivit  expunerii de motive, Direcția Generală a Domeniului Public a preluat investiția “Amenajare Zonă de Agrement Tătărași” și a solicitat ca administrarea spațiului multifuncțional – tip cafenea să fie făcută de un operator economic. Spațiul va fi atribuit în folosință prin locațiune în urma organizării unei ședințe de licitație, de această dată fără strigare, ci cu oferte în plic care vor fi deschise în ziua licitației, iar oferta cea mai mare va fi declarată câștigătoare.
Prețul de pornire a licitației este de 9 lei/mp/lună, adică 792 de lei.
Contractul va fi semnat pe o perioadă de aproximativ 3 ani, până la 31 decembrie 2021, iar câștigătorul nu va putea subînchiria sau concesiona cafeneaua.

https://www.facebook.com/suceavalive.ro/videos/2480523312233747/

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.