Fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, a fost scos marți cu duba din Penitenciarul Rahova pentru a fi dus la ÎCCJ, unde judecătorii discută calea extraordinară de atac uzitată de acesta pentru a scăpa de pușcărie.

Este vorba despre contestația în anulare făcută de Dragnea împotriva sentinței definitive la 3 ani și 6 luni de închisoare pentru instigare la abuz în serviciu, în dosarul Angajărilor fictive.

De asemenea, Olguţa Şefu şi Floarea Alesu au depus contestație în anulare privind dosarul angajărilor fictive la DGASPC Teleorman. În legătură cu condamnarea la trei ani şi jumătate de închisoare în acest dosar, Liviu Dragnea a depus şi recurs în casaţie.

Contestația în anulare este o cale extraordinară de atac, iar unul dintre motivele pentru care poate fi depusă este cel potrivit căruia “instanța nu a fost compusă potrivit legii.”

Magistraţii au amânat pentru 10 decembrie judecarea contestaţiei în anulare depusă de Liviu Dragnea împotriva deciziei de condamnare la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare.

Sursa video: G4 Media

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.