Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat astăzi, 8 octombrie, că le-a cerut constructorilor de la reţelele de apă şi canalizare să asfalteze străzile imediat după schimbarea conductelor. Principalele zone vizate sunt cele din centrul Sucevei, deoarece edilul dorește ca de Ziua Bucovinei și Ziua Națională să se poată circula civilizat în respectivul perimetru.

Lungu a precizat că constructorul ar trebui să se grăbească, deoarece vremea rece se va face simţită în următoarea perioadă în municipiul Suceava.

“Una peste alta, lucrurile merg cât de cât binişor, dar pun mare accent pe refacerea străzilor, pe măsură ce ele sunt repuse în circulaţie, parţial sau în totalitate. Foarte importantă este finalizarea străzii Cuza Vodă, care este raportată ca finalizată sută la sută. Eu ştiu că acolo mai e de realizat o traversare, care merge spre strada Nicolae Grigorescu, eu circul mereu pe acolo. Trebuie făcut şi acel branşament, pentru că strada Cuza Vodă este foarte importantă în ceea ce priveşte traficul autobuzelor municipalităţii, care au traseul pe acea arteră de circulaţie”, a declarat Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.