Președintele Organizaţiei Municipale a PDL, Ioan Bălan, nu crede că este oportună excluderea din rândurile partidului a primarul Sucevei, Ion Lungu. Bălan consideră că dacă ar face acest gest, i-ar oferi un “cadou” de eliberare politică lui Lungu.

Se pare că primarul Ion Lungu va rămâne în continuare membru PDL, urmând să se implice activ şi în activitatea politică. Declarația lui Bălan vine în contextul în care de nenumărate ori, edilul șef a afirmat că nu va mai face politică, ci doar administraţie. Bălan i-a reamintit că a fost ales prin sprijinul oferit de PDL.

„Lungu este membru PDL şi continuă să rămână. Libertatea politică a lui Lungu, prin plecarea din PDL, i-ar crea posibilitatea să zburde. Ori, noi considerăm că am avut o contribuţie destul de importantă în a face să fie un bun administrator, aşa cum îşi doreşte el. Nu cred că trebuie să-i facem acest “cadou”, de eliberare politică”, a declarat  deputatul Ioan Bălan.

Bălan crede că sucevenii au înţeles “jocurile” lui Lungu şi-l vor sancţiona la viitoarele alegeri.

“Eu cred că domnul primar va simţi că jocul politic pe care-l face sub masca administraţiei, nu-i va aduce puncte. Aţi văzut şi azi cum procedează USL. Lungu a crezut că va face administraţie la umbra USL-ului şi PDL va duce greul, în sensul “grelei moşteniri”.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.