Moment de-a dreptul inedit într-o secție de votare din Londra. Mai mulți români veniți să voteze au încins o horă în jurul urnei, pe o melodie a interpretei Margareta Clipa. S-a întâmplat în secția de votare 551 din Harrow, Londra, Marea Britanie.

Imaginile au fost distribuite și de europarlamentarul Rareș Bogdan.

„Secția 551 din Harrow, LONDRA, Marea Britanie, ACUM, Entuziasm fără precedent la urne. Diaspora votează, Diaspora dansează, Diaspora contează! „Ăștia” dau o lecție usturătoare celor care și-au bătut joc 30 de ani de România”, a scris Rareș Bogdan.

One Response

 1. Margueritte_Kliupa

  Daaaa,minunat!
  Este clar că diasporenii,cum ies din hotarele patriei care îi strânge pre ei de ce apucă,în funcție de sex,înțelegeți dvs.,devin in mod spontan, mai înalți,mai frumoși,mai deștepți,luminați inclusiv la cap… Căci nu la Londra poți să te manifești plenar,ca tută,ca tut,și să încingi o horă a luminaților exilați,cei mai înalți,cei mai deștepți,cei mai frumoși,unde? În secția de votare! Și pe ce muzică? Pe muzica hop-țup-țupistă a Margaretei Clipa,o revoluționară acum matură care a zdruncinat multe lucruri ce păreau tari mai în tinerețea ei,slăbind ciuma roșie,acum și la London,amin! Și aleluia,am zice noi,că de ce nu le-a trecut lor prin cap,la muierile alea,să pună o muzică mai adecuată,un „ Az a szép”,care se va arăta în curând drept hit-ul românesc cel mai cunoscut,ieșit dintr-o formula cu un președinte neamț,merkelist,și unii lideri cu nume geto-dacice,cum ar fi Lajos Orban (fiul lui Imre Orban),alde Csalasz,aruncat pe piață drept Cioloș,Barna…
  Iată,pentru tărâța rămasă în țară – că făina e la London ,ca să joace hora in secția de votare – cum e cu Az a szép,cum devine cazul:
  Az a szép
  „…Lám az enyém, lám az enyém sötétkék,
  Mégse vagyok a babámnak elég szép,
  Az a szép, az a szép, akinek a szeme kék,
  akinek a szeme kék.
  Lám az enyém, lám az enyém sötétkék,
  Mégse vagyok a babámnak elég szép,
  Az a szép, az a szép, akinek a szeme kék,
  akinek a szeme kék…

  Pe românește:
  Ăla e frumos
  „…Ăla e frumos ăla e frumos,cine are ochii albaştri,
  cine are ochii albaştri.
  Dar ai mei,dar ai mei sunt albastri închişi,
  Totuşi pentru iubita mea nu sunt frumos,(pentru că)
  Ăla e frumos ăla e frumos,cine are ochii albaştri,
  cine are ochii albaştri…”
  Cam așa,la mandolină:
  https://www.youtube.com/watch?v=eRhvM23qMUo
  V-ați prins,desigur,așa tărâțe cum sunteți,care nu știți să faceți danțuri în secția de votare,că ochii albaștri sunt de resortul domnului prim-ministru Lajos Orban,fecior da katona de la Seku Brașov,anii 1948-1956,kapitan,care a fost el dat afară deoarece cânta la altă masă,l-am numit aici pe tătânele său fericitul întru pomenire Imre Orban…
  Cât despre ochii domnului Klaus Werner Johannis ar fi chiar o insultă să nu admitem că sunt albaștri,nu se poate zice niciodată așa ceva despre un arian sas.
  Așa încât,măi tărâțe de porumb/popușoi,iaca și care ar fi titlul corect după care să dansați în zilele următoare,amin și aleluja:
  Az a szép, az a szép, akinek a szeme kék, Über Alles… (Ăla e frumos,ăla e frumos,care are ochi albaștri,ăla e deasupra tuturor…)
  JaWohl! Igen?

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.