Primarul Ion Lungu a anunțat că municipiul Suceava va primi vizita unității de implementare a fondurilor elvețiene în luna septembrie, având în vedere investiția de aproximativ 8 milioane de franci elvețieni ce urmează a fi făcută în municipiul nostru.

Ion Lungu a amintit cele trei proiecte aprobate deja, proiecte în valoare de aproximativ 8 milioane de franci elvețieni. Acesta a menționat faptul că oficialii acestui stat vor vizita Suceava în luna septembrie. Cel mai mare proiect se referă la iluminatul public, care vizează modernizarea pe acest domeniu a principalelor bulevarde din municipiul reședință de județ.  Pe lângă acesta, mai există un proiect în premieră pentru România, și anume cel al mașinilor electrice. Vor fi 18 mașini electrice și 30 de prize pe tot cuprinsul municipiului. Nu în ultimul rând, al treilea proiect declarat viabil de elvețieni este încălzirea Bazarului din Suceava.


Conform primarului Ion Lungu, aceste trei proiecte trebuie predate către unitatea de implementare până în data de 1 decembrie a acestui an. Vă reamintim că valoarea proiectelor, transformată în moneda europeană, ajunge la suma de aproximativ 7 milioane de euro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.