Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, s-a alăturat miercuri, 14 august, delegației guvernamentale prezente în aceste zile în județul Suceava, iar începând cu ora 15:30 acesta a efectuat o vizită de lucru pe șantierul Rutei Ocolitoare a Sucevei.

„Sunt câteva șantiere pe care revin cu mare plăcere. La Suceava, progresul fizic este vizibil, nu poate fi contestat de nimeni. Firma românească își face treaba și își menține termenul de dare în trafic a centurii. Merită felicitări, pentru că este în grafic și cu celelalte proiecte. Dacă voi vedea că sunt obstacole în implementarea acestor proiecte, voi lua decizii radicale, așa cum am făcut-o și până acum, acolo unde unii vor să blocheze, doar de dragul de a bloca, nu voi tolera acest lucru”, a transmis ministrul Răzvan Cuc.

Ministrul a vorbit și despre Șoseaua de Centura a Fălticeniului și despre Șoseaua de Centură a Municipiului Rădăuți, menționând că pe cea de a doua se va putea circula mai devreme decât a fost preconizat.

„Pentru Fălticeni lansăm proiectarea și execuția, așa cum am spus, în luna septembrie se va lansa în SICAP, iar la Rădăuți s-ar putea să avem o devansare a termenului de finalizare. Antreprenorul încearcă să dea în trafic acest obiectiv la sfârșitul acestui an”, a mai declarat Răzvan Cuc.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.