În cadrul unei conferințe de presă, președintele Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor, a spus că la centura ocolitoare a municipiului Suceava se lucrează de aproximativ două luni de zile, în 6 puncte, 5 în zona Moara – Șcheia și într-un punct din zona Șcheia – Pătrăuți.

Potrivit lui Nechifor, ritmul lucrărilor este unul alert în teren, în acest moment fiind 50 de muncitori, 16 utilaje specializate și 15 autobasculante, iar ținta pentru următoarele luni este finalizarea legăturii între DN2 şi DN 17, dar totul depinde de bugetul care îl vor aloca cei de la Ministerul Marelor Proiecte.

El a adăugat că are speranța ca tronsonul Siret – Cluj Napoca să fie dat în folosință până în toamnă. Până în acest moment, valoarea investiției este de 207 milioane de lei, la această sumă adăugându-se finanțarea pentru anul acesta de 73 de milioane de lei. Conform firmei SCCF Iași, cea care lucrează la ruta ocolitoare a municipiului Suceava, ar mai fi necesari aproximativ 70 de milioane de lei. Autoritățile județene speră să obțină acești bani la rectificarea bugetară din vară.

Comentarii Facebook

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.