Prezent la Conferinţa Judeţeană de Alegeri a PNL Suceava, Cătălin Nechifor a precizat că viaţa internă a PNL Suceava este importantă şi pentru PSD, motiv pentru care a dorit să vină să-i susţină pe liberali.

Preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat că îi aşteaptă luni pe cei doi candidaţi, Marius Ursaciuc şi Alexandru Băişanu, să fumeze împreună „pipa păcii”.

Nechifor nu a spus pe cine susține la preşedinţia partidului, însă a precizat că susţine din tot sufletul pe primarii din judeţ, respectiv pe primarul Dorin Rusu din Crucea, Tudor Zdrob de la Fundu Moldovei, Nicu Chiriac din Broşteni, Nelu Oroş din Ostra, pe cel din Dumbrăveni, Siret şi pe toţi aleşii locali ai PNL.

„Împreună am putut să câştigăm. Şi vreau să le mulţumesc şi celor din Consiliul Judeţean”, a declarat Nechifor.

Președintele executiv al PSD, Ovidiu Donțu, a spus că PNL și PSD vor intra atât în alegeri europarlamentare, dar și prezidențiale, unde USL îl va susține pe Crin Antonescu, în funcţia de președinte al României.

Mihai Neagu, președintele PC Suceava, a precizat că în cadrul USL există înțelegere și se va merge mai departe în actuala formulă.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.