Cel mai lipsit de scrupule politician pe care pământul sucevean îl ține, Ștefan Alexandru Băișanu, a declarat, în nenumărate rânduri,  că Partidul Social Democrat „reprezintă cancerul” politicii românești.

Realitatea de astăzi dovedește că și Băișanu s-a îmbolnăvit, nu subit, de această boală și a participat chiar și la lansarea candidaturii Vioricăi Dăncilă.

Toate acestea vin după ce Băișanu i-a făcut cretini și tâmpiți pe cei care au spus că va trece la PSD și după ce, sâmbătă, 14 septembrie, declara live pe pagina de FB a primarului de Bosanci că „nu pleacă nimeni din ALDE și că are de își dus la capăt misiunea”.

Fără cuvânt, fără caracter, fără limite. Doar cu nesimțire!

În acest moment, Băișanu nu este nici deputat dacă ar fi să respectăm documentul pe care, alături de colegii săi din ALDE, l-a semnat.

Acesta și-a asumat  în  ANGAJAMENTUL DE ONOARE că nu va părăsi grupul ALDE, iar în cazul în care o va face, își va da demisia din funcția de MEMBRU AL PARLAMENTULUI.

„Subsemnatul/Subsemnata Alexandru Ștefan Băișanu membru/membră ALDE și candidat/candidată din partea ALDE la alegerile legislative din 11 decembrie, mă angajez pe ONOAREA mea ca, în situația în care voi fi ales/aleasă ca membru al Parlamentului, senator sau deputat, să activez cu loialitate în grupurile parlamentare ALDE din Camera Deputaților și din Senat și să nu părăsesc acest grupuri sub niciun motiv pe toată durata mandatului. Încălcarea acestui angajament echivalează cu o demisie din funcția de membru al Parlamentului.” – angajament semnat în 16 noiembrie 2016.

Același Băișanu și-a dat demisia pe 16.09.2019 din Grupul ALDE.

Pe 19.09.2019, Băișanu deschide o acțiune în anulare și contestă în instanță deciziile partidului. Concret Băișanu cere instanței, în principal, constatarea lipsei de legalitate a radierii din evidențele ALDE și a nulității absolute a hotărârilor Delegației Permanente ALDE, din 26 august, și a Biroului Politic Central, din 3 septembrie a.c..

 

 

 

 

Individul, lipsit parcă de orice trăsătură umană, fără pic de moralitate, schimbă partidele după bunul plac, își bate joc de suceveni și are pretenția ca nimeni să nu remarce asta sau să vorbească despre acest fapt.

Imaginile din clipul următor sunt cu Ștefan Alexandru Băișanu care are câteva mesaje pentru social-democrați.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.