Guvernul Noii Zeelande a decis să aducă actori din filmele pentru adulți pentru a promova siguranța pe internet, transmite Fox News.

După ce au relaxat măsurile cu privire la pandemia provocată de noul coronavirus, guvernul Noii Zeelande s-a axat și pe alte subiecte.

O reclamă difuzată în Noua Zeelandă, despre educația sexuală a copiilor s-a viralizat rapid pe internet. În această reclamă apare un cuplu de actori din filmele pentru adulți care ajung la ușa unei mame și o avertizează pe aceasta că fiul ei minor obișnuiește să se urmărească filme porno. În momentul în care îi vede pe cei doi actori, băiețelul încremenește, dând cu ochii de actorii pe care îi urmărea pe laptop.

Videoclipul a devenit viral în Noua Zeelandă și încearcă, spun autoritățile, să-i facă conștienți pe părinți despre riscurile la care-și expun copii atunci când îi lasă să navigheze nesupravegheați pe internet.

Campania este realizată sub numele de „Keep It Real” și abordează mai multe subiecte, printre care și cyberbullying-ul, pedofilia și ușurința cu care copiii au acces la conținut violent.

 

 

sursa: www.activenews.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.