O tânără de 25 de ani, fiica ei de 7 ani şi o altă fetiţă de aceeaşi vârstă, au murit îngropate de o avalanşă uriaşă, în timp ce schiau la mare altitudine, în staţiunea Val Senales din Munţii Alpi, Italia.

Cele trei victime sunt din Germania.

Potrivit La Reppublica, mama de 27 de ani şi fiica ei sunt din Hauterode, o comună din landul Turingia, iar cealaltă copilă este din Eschweiler, un oraș situat în Renania de Nord – Westfalia.

Tragedia a avut loc la peste 2400 altitudine. O avalanşă uriaşă produsă pe un masiv muntos din apropierea graniţei Italiei cu Austria a lovit un grup de schiori, care nu au avut nicio şansă.

Tânăra mămică şi cele două fetiţe au fost scoase din zăpadă fără viaţă

Zeci de salvamontişti şi pompieri, ajutaţi de elicoptere, au intervenit la faţa locului, însă pentru două fetiţe de şapte ani şi mama uneia din ele nu s-a mai putut face nimic. Când au fost dezgropate din zăpadă, cele trei nu ma erau în viaţă.

Soţul şi fiul tinerei de 25 de ani au fost de asemenea răniţi, dar vieţile lor nu sunt în pericol.

Presa din Peninsulă, care îl citează administratorul telefericului local, Thomas Konstantin Stecher, scrie că avalanşa ar fi fost provocată de inconştienţa celor care schiază în afara pistelor marcate.

Sursa: Observator

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.