Pentru cei ce iubesc zgomotul motoarelor mari turate, dar în același timp își doresc să petreacă mai mult timp în pădure, există un sport care le îmbină pe ambele. Indiferent de sex, acesta poate aduce adrenalina și liniștea căutate într-un weekend la munte. Offroad-ul este un hobby pentru cei care știu ce înseamnă aventura.

Probabil că până să faci primul traseu pe munte, într-o mașină pregătită pentru offroad, nu te poți declara fan convins, însă imediat după ce ai urcat în aceste mașini, este destul de greu să te dai jos pentru altceva decât pentru un ajutor, în cazul împotmolirilor. Ei bine, dacă aparent totul este foarte simplu, o zi de offroad poate solicita extrem de multă energie. Însă, îmbinată cu adrenalină, trezește un apetit nestăvilit pentru o nouă experiență asemănătoare.

Bogdan și Ramona sunt un cuplu tânăr, care împărtășesc aceleași pasiuni, iubesc aceleași idealuri și conduc aceeași mașină. Bineînțeles, pregătită pentru offroad. Ce înseamnă această pregătire a mașinii, cât este de costisitor acest hobby, care sunt traseele cele mai căutate și concret ce înseamnă offroad, aflăm chiar de la ei în următorul material video.

Aceasta este o primă prezentare realizată de SUCEAVAL!VE.ro a acestui sport. Urmează, în scurt timp, offroad-ul pe ATV, dar și alte hobby-uri strâns legate de motoare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.