Marți, 26 noiembrie, la Forumul economic China – România ce se va desfășoara la Bucureşti, președintele Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor, le va prezentă oamenilor de afaceri chinezi opțiunile reale de investiție în județul nostru.

Nechifor le va vorbi investitorilor chinezi despre  fabrica de agropeleţi, pârtia de schi de pe Rarău, Safari Park-ul de la Păltinoasa,parc agricol judeţean, centrul de radioterapie și noul campus al Universității „Ștefan cel Mare”. La întâlnirea de la București vor fi reprezentanți politici și oameni de afaceri din China și din centrul și sud-estul Europei.

“Avem câteva elemente de atractivitate ca investiţii cum ar fi Safari Park Adventure, proiect ce se va dezvolta la Păltinoasa, sisteme energetice eficiente – fabrica de agropeleţi care să fie utilizaţi pentru producerea de agent termic în primă fază la centrele din subordinea Consiliului Judeţean şi care poate fi dezvoltată ulterior, pârtia de schi din masivul Rarău, centrul zonal de radioterapie, construirea Campusului II al Universităţii “Stefan cel Mare” dar şi înfiinţarea unui parc agricol la nivelul judeţului Suceava la care ne dorim să integrăm inclusiv un aport privat din afara ţării”, a declarat Nechifor.

Șeful administrației județene a mai spus că sunt  foarte mari așteptări de la acest Forum, deoarece este cea mai mare întâlnire de acest fel organizată de România, numai din țară anunțându-și prezența peste 1.000 de participanți.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.