Trei Înalţi Prelaţi ai Bisericii Ortodoxe Române au reuşit să-i lase cu gurile căscate pe enoriaşii prezenţi la sfinţirea unei biserici din comuna suceveană Baia. Şi asta pentru că preoţii au venit la slujbă la bordul unor limuzine de lux, care au atras imediat atenţia oamenilor, care nu s-au putut abţine să nu le filmeze.

Duminică, 17 iunie 2018, Biserica „Sfânta Cuvioasă Parascheva” din comuna Baia, judeţul Suceava, a fost sfinţită în prezenţa unor importanţi ierarhi ai Bisericii Ortodoxe Române. Printre cei mai importanţi oameni ce au donat bani pentru ridicarea lăcaşului de cult se numără şi omul de afaceri Gigi Becali, cel care a dat bani şi pentru ridicarea catedralelor din Suceava şi Fălticeni.

Slujba de târnosire a fost oficiată de ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Ioachim, arhiepiscopul Romanului şi Bacăului, şi PS Damaschin Dorneanul, episcop vicar al Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor.

Cei trei ierarhi au sosit la Baia la bordul unor autovehicule de lux, ce au atras atenţia localnicilor, care s-au arătat indignaţi de faptul că preoţii s-au deplasat la Baia cu maşini extrem de scumpe.

„Dumnezeu să mă ierte, dar ce maşini au popii, parcã au muncit pe şantier în străinătate. Mi-e ruşine de neruşinarea lor”, a comentat o localnică.

„Am crezut că e vreo nuntă cu manelişti. Strigător la cer”, a comentat altă localnică.

 

https://www.facebook.com/costel.cojocariu.18/videos/2153536004874794/

 

Sursa: www.a1.ro

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.