Sâmbătă, 22 septembrie, pe Transrarău s-a produs un grav accident rutier. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, slt. Alin Găleată, autoturismul în care se aflau patru persoane, un bărbat de 40 de ani, o femeie de 61 de ani, un băiat de 12 ani și o fată de 13 ani, a ieșit în afara părții carosabile, la coborâre dinspre cabana Rarău, răsturnându-se la o diferență de nivel de aproximativ 7 metri.

Femeie a rămas încarcerată și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru scoaterea sa din mașină. Cei doi minori și bărbatul au ieșit singuri din mașină, însă femeia a acuzat dureri toracice și abdominale.
Cu ajutorul accesoriilor din dotare, salvatorii au extras victima dintre fiarele contorsionate și au transportat-o la ambulanța SAJ.
Reprezentanților ISU Suceava, au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ.
Victimele au fost transportate la CPU Câmpulung Moldovenesc. Polițiștii urmează să stabilească circumstanțele producerii accidentului.

Video Yulmis Foto

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.