Președintele Organizației Municipale a PDL, deputatul Ioan Bălan,a declarat astăzi, în cadrul unei conferințe, că amânarea luării unei decizii în cazul creşterii preţului la gigacalorie este dezastruoasă.

El a arătat că responsabilitatea luării unei decizii cu privire la furnizarea căldurii în sistem centralizat îi revine majorității formate din consilierii USL. Bălan a afirmat că  din punctul său de vedere, consilierii USL „sunt incapabili să găsească soluţii pentru această problemă”.

“Mai avem puţin şi vom muta şcolile şi grădiniţele, cu tot cu profesori, la Spitalul Judeţean, că acolo au centrală proprie. Majoritatea consilierilor locali nu sunt capabili să găsească soluţii şi cerem categoric să nu ceară soluţii de la cei din opoziţie. Este absurd. USL a promis lapte şi miere, de dimineaţă până seara. Sunt copii mici care sunt ţinuţi în frig şi de vină sunt cei care au dat asigurări că se va rezolva”, a spus Bălan.

Lucian Harşovschi, vicepreședinte PDL, este de părere că ceea ce s-a întâmplat azi, în şedinţa extraordinară a deliberativului local, este aberant.

“Ce s-a întâmplat azi în Consiliul Local este aberant. Au cerut o amânare până vineri, ca după aia să vină luni şi să mai treacă o săptămână. Afară sunt 6 grade ziua şi sub zero noaptea. Noi, consilierii PDL, susţinem preţul neschimbat pentru populaţie la gigacalorie. Cerem prefectului să facă demersuri, să deblocheze situaţia. Vrem căldură în caloriferele sucevenilor”, a spus Harşovschi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.