Secretarul general al PDL, senatorul de Suceava Gheorghe Flutur, a declarat, sâmbătă, că organizaţia PDL Suceava, poate da semnalul renașteri în principalul partid de opoziție. El a declarat că Suceava poate constitui balonul de oxigen de care e nevoie pentru relansarea partidului.

Gheorghe Flutur, a declarat în cadrul Consiliului local de coordonare al organizației municipale Suceava, la care au participat membrii Biroului Permanent Naţional al PDL, că PDL Suceava poate constitui, în continuare, balonul de oxigen pentru relansarea partidului care actualmente se află într-un moment crucial.

„De aici a pornit „Revoluţia portocalie” şi am făcut-o împreună, dragi colegi. A fost bine pentru judeţul Suceava şi pentru România. De aici au pornit foarte multe evenimente şi de aceea am vrut, astăzi, să ştiţi că e nevoie să vă încărcați cu energie pozitivă şi o să vă încărcăm cu energie pozitivă, pe cei din BPN şi pe ceilalţi pentru că avem bătălii grele de dus, dar sunt convins că vom şti să le ducem bine organizaţi şi cu ţintă precisă să câştigăm alegerile din 2016”, a spus Gheorghe Flutur.

El a dat exemplu un program care este implementat în cadrul organizației sucevene care ar putea să fie pus în aplicare şi în celelalte organizaţii.


Totodată Gheorghe Flutur a declarat că nu exclude posibilitatea de a candidat pentru preşedinţia unei viitoare regiuni din care va face parte şi judeţul Suceava.

„Unii îmi transmit să candidez la judeţ. Poate la regiune, dragi colegi. Ne mai gândim. Să vedem. Important este că Suceava arată că este unită, că este o forţă şi o poate spune un om care v-a unit. Bucovina contează şi trebuie să conteze în continuare pe harta ţării. Nu este suficient să sărbătorim unirea Bucovinei cu România, pe 28 noiembrie, în fiecare an, după care să folosim creionul bont când regionalizăm România. Că a mai fost folosit aici. Şi nu asta vrem. Noi vrem să se ţină seama şi de această zonă”, a declarat Flutur.

 

 

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.