Librăria Cărturești, aflată în incinta Iulius Mall Suceava, a organizat luni, 4 martie, la ora 18.00, o întâlnire dedicată femeii din secolul 21.

Moderatoarea evenimentului a fost Margareta Lupașcu. Aceasta a precizat că principalul mod de exprimare al femeii este prin iubire.

În cultura de masă, femeile fie sunt portretizate în funcţie de anumite stereotipuri, fie imaginea femeii este exploatată cu diferite scopuri. Președintele SEVA, Angela Zarojanu, a completat spusele moderatoarei, spunând că poate femeia ar trebui să își facă mai puternic simțită prezența în societate.

Se pune întrebarea dacă sub presiunea acestor tipare, simţindu-se forţată să se conformeze, femeia nu a pierdut din   feminitate.  Mihaela Bulexa, o femeie de afaceri în domeniul bijuteriilor, a spus că indiferent cât de multe accesorii ar avea, ea se simte împlinită prin familia pe care o are.

La eveniment au mai luat cuvântul poeta Viorica Petrovici,  Luana Popa (artist handmade), Loredana Proțiencu, din partea  complexului ”Conacul Domnesc”, și profesorul formator Cristina Onofrei. La final s-au oferit premii și a avut loc o demonstrație de machiaj.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.