În cursul zilei de 17 septembrie, un incident extrem de grav a avut loc pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” din Suceava. Mai mulți indivizi s-au bătut atât în interiorul aeroportului, cât și în afara acestuia.

Mai mulți bărbați și-au împărțit pumni și picioare pe Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” din Suceava. Totul s-a întâmplat după ce un individ a fost atacat de un grup de persoane, iar în apărarea acestuia au sărit mai mulți apropiați.

Ținta atacului se pare că se află în stare gravă, unul dintre martori spunând că s-a ales cu nasul rupt. De asemenea, bătaia nu s-a oprit aici, ci a continuat și în afara aeroportului. Unul dintre agresori a fost luat la pumni de către apropiații victimei inițiale.

Într-un final, cele două tabere rivale s-au despărțit și fiecare și-a văzut de drumul lui. Ordinea și siguranța publică ar trebuie să fie în incinta Aeroportului Internațional „Ștefan cel Mare” din Suceava ar trebui să fie asigurată de către angajații de la Poliție de Frontieră, Poliția Transporturi Aeriene și SRI.

Cu toate acestea, nimeni nu a intervenit pentru a aplana conflictul dintre cele două tabere. Cea care a anunțat forțele de ordine în legătură cu bătaia de la aeroport a fost o femeie, însă până a sosit echipajul de poliție din cadrul Postului de Poliție Burdujeni, scandalagii s-au făcut nevăzuți.

Polițiștii de la Postul de Poliție Transporturi Aeriene Suceava au deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe. 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.