Tot în cadrul vizitei prim ministrului în județul Suceava s-a discutat și despre centura de ocolire a municipiului reședință de județ. Se pare că termenul de finalizare este unul realizabil, atâta timp cât s-au primit, din nou, garanții că lucrarea va fi predată în timp util.

Premierul României, Victor Ponta, a vorbit în conferința de presă organizată la Palatul Administrativ Suceava, despre finalizarea în timp util a lucrărilor. Se pare că în urma discuțiilor purtate atât cu Cătălin Nechifor, președintele Consiliului Județean Suceava, cât și cu primarul Ion Lungu, primarul municipiului reședință de județ, Ponta a oferit garanții că până în noiembrie vom avea finalizată centura de ocolire a municipiului Suceava, iar anul viitor se vor finaliza și alte astfel de lucrări.

Vă reamintim faptul că centura de ocolire a municipiului Suceava a avut nenumărate termene de finalizare, însă niciunul nu a fost respectat, intervenind de fiecare dată câte o problemă în guvernarea PD-L. Promisiunile pentru luna noiembrie a acestui an sunt pentru toate tronsoanele de centură, adică din comuna Pătrăuți, până la ieșire din municipiul Suceava spre Fălticeni.

Cu detalii despre proiectul acestei investiții, problemele proprietarilor de terenuri și costurile totale, vom reveni într-un material viitor.

One Response

  1. Ionut Moruz

    trec in fiecare zi pe acolo SIIIIcica ponta il asteapta pe base la inaugurare,, cand???? poate la anu ,,,,, bai frate eu nu mai zic nimic ,, daca aveti de adaugat ceva ,,,, eu nu mai merg la vot,,,

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.