Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a transmis un mesaj de 1 decembrie, de Ziua României. Acesta le-a spus celor prezenți la manifestările ce s-au desfășurat în centrul Sucevei. Flutur a transmis un mesaj de unitate care să conducă, prin acțiunile tuturor, la mai multă Europă aici pentru ca cei plecați la muncă în străinătate să se poată întoarce în țară.

De asemenea, Flutur i-a felicitat pe părinții și copiii prezenți, arătând că deși nu e foarte cald afară prezența este mare, ceea ce dovedeșe că sucevenii sunt patrioți.

Duminică, de Ziua Națională a României, centrul municipiului Suceava a devenit neîncăpător. Astfel, pe lângă miile de oameni care au venit să asiste la paradă, în zona centrală au fost prezenți și șefi de insituții, politicieni și militari.

Cei prezenți au asistat la slujba oficiată de ÎPS Pimen Suceveanul, care a condus un sobor de preoți, au ascultat mesajele șefilor administrației sucevene, au asistat la defilarea militarilor și au văzut parada tehnicii de inervenție din dotarea instituțiilor MAI.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.