Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că va fi semnat contractul pentru una dintre cele mai importante investiții ațteptate de cetățenii județului Suceava: Autostrada 7.

„Am o veste bună și caldă: Săptămâna viitoare, împreună cu ministrul Transporturilor, vom semna investiția cea mai mare din istoria județului Suceava, Autostrada 7 ce va trece prin Siret – Suceava – Dolhasca – Pașcani – București. Astfel, se dă drumul la o investiție de cca 2,5 miliarde de euro, pe fonduri europene. Trebuie spus că această autostradă înseamnă dezvoltare și STOP plecării tinerilor la muncă în străinătate pentru că, pe lângă autostradă, sunt convins că vor apărea și parcuri industriale”, a declarat Flutur, care a adăugat că: „Mandatul următor va fi al șantierelor de infrastructură mare în județul Suceava”.

One Response

 1. Karl_Kaustyk

  Imaginea cu care insoțiți acest text aiurit,ieșit dintr-o înclinație patologică a histrionicului domn Flutur spre minciună, corcit cu talentele foarte discutabile ale unei pretinse doamne cu mintea în poșetă, cârlionțate,cu irizări de mârlan de presă,deci imaginea reprezintă stadiul actual al autostrăzii A7,pe teritoriul călărit de gauleiterul Flutur!
  Totuși,cum puteți insulta inteligența cititorului,chiar nu aveți nici o limită? Ați pus undeva vreun semn din care să rezulte că este vorba despre publicitate electorală?
  nr.1: de la Siret la București și retur,sau rekur,cum ai lua-o,nu se va construi niciodată o autostradă,doar un drum expres,lucrurile sunt batute in cuie încă din masterplanul aprobat in ministerul de sub comanda lui Ioan Rus,adus de la Cluj la guvern,de la unitatea sa militara Mercedes,special ca să-i facă pe moldoveni și mai săraci și mai proști decât sunt,ca să asta stăpânii săi,de unde or fi ei:de la Berlin,de la Budapesta sau de la Moscova… In acel Masterplan care este bătut in cuie,scrie limpede: „drum expres”,adecă o uliță mai largă,cu 4 benzi,cât poate asfalta Flutur într-o campanie elctorală medie sau mediocră/mediacră…
  nr. 2: dacă nu este așa cum am arătat mai sus,puteți dovedi contrariul,cu acte/documente care să aibă aceeași forță juridică? Dacă nu puteți,ați putea,măcar,să fiți așa de drăguți,măi dragilor,să nu mâncați hojma același kkt uscat,krokant,chiar,pe care il manâncă Flutur în fiecare zi,măcar așa,de pamplezir,ca să evitați anumite efecte redundante?
  nr.3: ce semnează,totuși,acest pretins domn numit îndeobște Flutur? Că nu este foarte clar! Se știe,de exemplu,că pentru „autostrada” Tg.Mureș – Ungheni abia urmează,tot intr-un viitor incert,studiile de fezabilitate,procedură prescurtată SF,care va dura exact 38 de luni! Asta inseamnă ,atenție,cârlionțato,3 (trei) ani și două luni! Adecă, abia prin 2023 dacă se va pune problema trecerii la procedurile următoarele,prealabile,înainte ca lopata lui Flutur să fie utilă la ceva,adecâ încă vreo câțiva ani de zile,în ***** mamelor voastre,astăzi și mâine,amin!
  nr.4: deci ce semnează Flutur? Că și autostrada sa,cea din capul său,în realitate drumul expres moșit de Ioan Rus și ai săi vizionari cazoni,de pe la armățile nu-știu-cui,va avea același traseu – studii de fezabilitate, care nici nu au inceput,de 38 de luni,alte studii de fezabilitate,alte cele ,pentru ca,undeva,după 2030,când nu se știe nici ce va mai fi UE dar nici România,dacă are succes proiectul săsesco-unguresc al unui oarecare KWJ precum și a lu’ mama de la Mercedes,frau Angela,să fie nevoie de lopata lui Flutur… Dacă știți exact ce semnează,spuneți și publicului ,lăsând la o parte pudibonderiile care frizează,totuși,nesimțirea,bazate pe prezumpția că și așa cititorul este atât de prost și fraier încât poate consuma orice,inclusiv acest kkt pe care il mâncați dvs. din rația de kkt alocată de Flutur&Comp, o dată la 4-5 ani…
  nr.5: la alte alegeri,în alte faze,același Flutur trecea bariera penibilului cu alte știri – urma să vină în vizită,la braț cu Nuți of Kior,desigur,un oarecare Messi,ca să cadă pe spate la vederea succesurilor sale din turism,la hai,bea,paște in Bukowina… Ăla este acuma nițel ocupat,iaca,avem știri noi,ne face autostradă… In pauzele de publicitate așteptăm și alte variante,o să mai facă el niști uliți comunale „curea”,mă-nțelegi,să meargă bețivul de la Fratauții Noi&Vechi cu paharul plin cu rachiu de pufoaică pe bordul mașinii sale cu volan pe dreapta până la orașul Vicov de Sus,să nu se verse nici un strop…
  nr.6 :dupe cum se vede ,corect,in planul secund al pozei pe care o publicați,de la debutul lucrărilor la autostrada A7,neapărat !

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.