Ion Lungu a anunțat că municipalitatea va demara procedura întocmirii unui studiu de fezabilitate pentru înființarea unui parc industrial pe terenurile de la Termica.

Ion Lungu a precizat că sunt prinse sume pentru studiul de oportunitate și fezabilitate la parcul industrial. Lungu a spus că municipalitatea nu va construi nimic ci așteaptă investitorii să o facă.

„Ca fondatori, se doreşte atragerea Consiliului Judeţean şi a Camerei de Comerţ şi Industrie. După câte discuţii au tot fost referitor la terenul de la Termica, este un lucru bun că terenurile sunt proprietatea municipalităţii, Termica fiind în insolvenţă. Trebuie să delimităm clar terenurile pentru viitorul parc industrial, să vedem modul lor de intabulare să vedem ce se întâmplă cu o parte din construcţiile de acolo şi care sunt ale primăriei. Oricum, trebuie făcute o serie de lucrări acolo, de la delimitarea clară a terenului, la trasarea de căi de acces, să încurajeze oamenii de afaceri să investească în această zonă”, a spus Lungu. Studiul va costa 50.000 de lei.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.