Primarul comunei Bosanci, Neculai Miron, critică PSD Suceava pentru că a organizat o ședință de partid, concomitent cu intervalul orar în care a avut loc inaugurarea primul metru de autostradă din Moldova.

„Mulțumim lui Ștefan Mandachi pentru inițiativa civică pe care a făcut-o în comuna Bosanci, satul Cumpărătura. Inițiativa făcută de dumnealui în localitatea noastră reprezintă o fărâmă din ofurile cetățenilor de la ora actuală. Tragem un semnal de alarmă măcar acum, în ceasul al 12-lea, guvernaților care la ora actuală, în special PSD-ului, au găsit o cale ca autoritățile din Suceava să facă concomitent o ședință cu primarii din județ. Ar fi trebuit să fie aici prezenți. Să ia act de dorințele cetățenilor”, a declarat Neculai Miron.

De asemenea, primarul comunei Bosanci, susține că ar putea să construiască și el o porțiune de autostradă și invită și alți antreprenori să facă acest lucru.

„Așteptăm ca ceea ce s-a făcut în mod simbolic aici la Bosanci să fie transpus în practică și fac un apel tuturor antreprenorilor locali. Eu, care am lucrat și am fost antreprenor local, aș putea să completez până la 100 de metri acest metru de autostradă și dacă s-ar alătura mai mulți antreprenori locali am putea face kilometri de autostradă împreună, dacă autoritățile nu fac demersuri în această privință”, a mai declarat Neculai Miron.

https://www.facebook.com/suceavalive.ro/videos/294175897920157/

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.