Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a transmis celor prezenți la manifestărie de 1 decembrie  în centrul orașului un mesaj plin de emoție. Edilul a spus că 1 Decembrie este o zi cu foarte multe semnificații istorice, dar că este și o zi în care trebuie să privim spre viitor cu încredere și cu speranță.

Primarul Lungu a precizat că românii s-au unit în momente cheie, dar că, din păcate, astăzi, nu mai sunt la fel de uniți ca în trecut și consideră că e nevoie ca oamenii politici să acționeze pentru a reuși să realizeze unitatea de altă dată a românilor.

Duminică, de Ziua Națională a României, centrul municipiului Suceava a devenit neîncăpător. Astfel, pe lângă miile de oameni care au venit să asiste la paradă, în zona centrală au fost prezenți și șefi de insituții, politicieni și militari.

Cei prezenți au asistat la slujba oficiată de ÎPS Pimen Suceveanul, care a condus un sobor de preoți, au ascultat mesajele șefilor administrației sucevene, au asistat la defilarea militarilor și au văzut parada tehnicii de inervenție din dotarea instituțiilor MAI.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.