Primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură, vine cu vești bune pentru iubitorii sporturilor de iarnă și anunță data inaugurării pârtiei de schi din Masivul Rarău.

„Cea mai importantă investiție în domeniul turismului din Moldova, în valoare de 15 milioane de euro, a fost finalizată! Pe data de 5 ianuarie 2019 invit câmpulungenii, sucevenii și toți iubitorii sporturilor de iarnă la inaugurarea pârtiei de schi din Masivul Rarău. Pârtia are o lungime de 2.850 m, dificultate medie și este dotată cu instalație de telegondolă cu 33 de cabine, 9 tunuri de zăpadă, lac de acumulare cu capacitatea de 10.000 metri cubi, 176 de stâlpi de iluminat, clădire administrativă, parcare, bileterie și mașină de bătut zăpada”, a transmis Mihăiță Negură.

Inaugurare Pârtia de schi ”Rarău”

🎉🎿Cea mai importantă investiție în domeniul turismului din Moldova, în valoare de 15 milioane de euro, a fost finalizată! Pe data de 5 IANUARIE 2019 invit câmpulungenii, sucevenii și toți iubitorii sporturilor de iarnă la inaugurarea pârtiei de schi din Masivul Rarău. Pârtia are o lungime de 2.850 m, dificultate medie și este dotată cu instalație de telegondolă cu 33 de cabine, 9 tunuri de zăpadă, lac de acumulare cu capacitatea de 10.000 metri cubi, 176 de stâlpi de iluminat, clădire administrativă, parcare, bileterie și mașină de bătut zăpada. 🎉⛷VĂ ROG DISTRIBUIȚI!

Publicată de Mihăiță Negură pe Vineri, 28 decembrie 2018

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.