Primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură, a vizitat, împreună cu președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, șantierul de la Muzeul „Arta Lemnului”. De altfel, edilul i-a mulțumit președintelui CJ Suceava pentru sprijinul acordat în demararea și implementarea proiectelor ce vizează dezvoltarea municipiului pe care îl conduce.

În ceea ce privește Muzeul „Arta Lemnului”, Mihăiță Negură a subliniat că modernizarea acestui obiectiv se datorează și aportului pe care Gheorghe Flutur l-a avut. În fapt, liderul județului a fost mereu alături de câmpulungeni și a pus umărul la dezvoltarea și modernizarea municipiului de la poalele Rarăului.

Trebuie precizat că proiectul de la Muzeul „Arta Lemnului” este în valoare de 2,7 milioane de euro, iar constructorul a promis că la sfârșitul lunii septembrie în acest vor fi finalizate lucrările și se va putea face recepția acestui important obiectiv cultural.

„Președintele Flutur ne-a ajutat în mandatul 2008 – 2012, când el se afla la cârma județului iar eu eram primar la primul mandat. Din păcate, apoi a urmat o perioadă fără niciun leu de la Guvern sau de la Consiliul Județean, întrucât conducerea avea altă culoare politică. Acum, în acest mandat, 2016 – 2020, cu sprijinul lui Gheorghe Flutur, avem în implementare o serie de proiecte la care se lucrează în Câmpulung Moldovenesc. Sunt sigur că și în mandatul viitor, câmpulungenii vor fi alături de mine și de președintele Gheorghe Flutur”, a declarat primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Mihăiță Negură.

Pe de altă parte, acesta a dat drept exemplu contribuția președintelui Gheorghe Flutur la realizarea Pârtiei de schi din masivul Rarău. Astfel, potrivit edilului, social democrații, care au avut o contribuție de doar 400 000 de euro, vor să își asume deschiderea Pârtiei de schi, deși liberalii au fost cei care au construit-o.

„Sub conducerea președintelui Gheorghe Flutur, în mandatul 2008-2012, s-a finanțat cu 9 milioane de euro pârtia de schi, apoi a urmat o perioadă moartă, din 2012 până în 2016, când s-au alocat 0 euro la unul dintre cele mai mari obiective turistice din județul Suceava și nu numai. În 2016 a venit guvernarea Cioloș și președintele Consiliului Județean Suceava – Gheorghe Flutur și s-au alocat 4 milioane de euro. Guvernarea PSD a alocat 400 000 de euro. Asta este realitatea banilor de la Pârtia de schi”, a declarat primarul Negură.

Acesta a adăugat că asta înseamnă să aibă alături un președinte cum este Gheorghe Flutur, care merită încrederea câmpulungenilor și, deopotrivă, și pe cea a cetățenilor județului Suceava.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.