Întrucât de la data elaborării și aprobării actualizării Programului de transport public de persoane în județul Suceava, în august 2017, până în prezent au apărut necesități noi de transport ale populației, se impunea actualizarea acestui program. Așa se face că deliberativul județean a votat miercuri ajustarea programului județean de transport persoane pentru 18 trasee în urma solicitărilor venite din partea autorităților locale.  Înainte de a se trece la vot au existat însă  dezbateri aprinse și au fost lansate acuzații privind ilegalități.
La data de 12 decembrie 2018, propunerile de actualizare a Programului de transport public de persoane în județul Suceava au fost afișate pe site-ul Consiliului Județean Suceava, la secțiunea „Transport public local”, în vederea aducerii la cunoștința tuturor celor interesați și primirii unor eventuale propuneri de modificări.

În cadrul ședinței a fost prezent și primarul comunei Mitocu Dragomirnei, Dănuț Solcan, și viceprimarul comunei Mitocu Dragomirnei, Toader Rățoi, care au susținut cererea privind creșterea numărului de curse pe traseul Mitocu Dragomirnei-Sf. Ilie motivat de faptul că autobuzele circulă supraaglomerate.

 

https://www.facebook.com/suceavalive.ro/videos/1783343318436935/

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.