Președintele PSD al Consiliului Județean, Cătălin Nechifor, a anunțat astăzi, 21 octombrie, că membrii Asociației Produs în Bucovina se vor întâlni cu reprezentanții unui lanț de hipermarketuri, pentru ca producătorii din această zonă să își poată comercializa marfa.

Nechifor a precizat că au fost elaborate strategii și un plan de acțiune, pentru ca produsele bucovinene să se găsească pe rafturile magazinelor din județ, dar și, într-un viitor nu foarte îndepărtat, din toată țara și, de ce nu, din Europa. El a mai precizat că în discuția preliminară au fost abordate aspecte ce țin de atractivitatea produselor și CJ va propune un marketing care există în toată Europa și prin care speră că aceste produse se vor vinde mai bine.

„Azi ne vom întâlni cu Asociația Produs în Bucovina, pentru că vrem să fim prezenți cu produsele deja consacrate, în rețelele de mari hipermarketuri. Vrem să fim inventivi, pentru că am adus în discuție că o formă modernă de comerț trebuie să conțină și elemente de atractivitate noi. E vorba de rețeaua Auchan, cu care am discutat. Au un număr mare de magazine și o rețea deja formată. Sper să putem să convingem că produsul bucovinean merită. Asta e singura soluție de a reuși pe piață, mai ales când e vorba de competiție cu arme care nu sunt tot timpul ortodoxe”, a declarat Nechifor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.