Congresul Partidului Social Democrat Suceava a avut loc astăzi, 29 martie, în sala mare a Casei de Cultură Suceava. În prezența a peste o mie de oameni, membrii comisiilor din interiorul partidului au prezentat raportul de activitate al ultimilor trei ani. Preşedintele Consiliului Judeţean Cătălin Nechifor a câştigat un nou mandat la conducerea Organizaţiei Judeţene a PSD. El a fost singurul candidat.

DSC_0122DSC_0117DSC_0116

 

 

 

 

Președintele Organizației Județene a Partidului Social Democrat, Cătălin Nechifor, a afirmat că actuala echipă a social democraților este echipa care, acum trei ani, a promis că va readuce PSD-ul în prim-planul politicii și administrației județene, iar acest lucru a fost posibil în mai puțin de trei ani. Nechifor le-a mulțumit tuturor colegilor de partid pentru entuziasmul de care au dat dovadă în lupta împotriva fostei guvernări.


Prezenți la congresul PSD de astăzi au fost și președinții partidelor din coaliție. Amintim de UDMR, PC, UNPR și PNL. Aceștia și-au exprimat mulțumirea față de colaborarea cu social democrații suceveni și au subliniat cât de importantă este prezența la guvernare a unui partid de stânga.

La finalul raportului de activitate, s-a desfășurat și procesul de vot, menit să stabilească noul președinte al organizației județene a PSD Suceava. Membrii prezenţi la conferinţa judeţeană l-au mandatat prin vot pe Cătălin Nechifor să candideze pentru funcţia de vicepreşedinte la nivel naţional al PSD.

 

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.