Sucevenii vor avea la dispoziţie, începând din 3 iunie încă un zbor charter către destinaţii de vacanţă din Turcia. Tour-operatorul turc Need Tour a anunţat că zborurile din Suceava către Antalya vor fi operate în zilele de duminică, în perioada 3 iunie – 16 septembrie 2018.

Zborul din Suceava va decola la ora 11:00 și va ateriza în Antalya la 13:00. Cursa charter retur va decola din Antalya la ora 8:00 și va ateriza la Suceava la ora 10:00.

Cursă charter va fi operată cu un avion de capacitate mare, Boeing 737, cu 189 de locuri. Pachetele de vacanţă pentru şapte nopţi și se pot achiționa de la partenerii NEED TOUR din Suceava și Botoșani şi includ biletele de avion dus-întors cu toate taxele de aeroport incluse şi catering la bordul aeronavei, bagaj de mână şi bagaj la cală de până la 20 kg/persoană, 7 nopţi de cazare în regim All Inclusive sau Ultra All Inclusive, transfer la sol, asistenţă turistică în limba română la destinaţie şi asigurări medicale + STORNO.

În următorul material video veți putea vedea care sunt hotelurile și ce puteți face în vacanță în Antalya. Pentru o calitate mai bună a imaginii apăsați opțiunea HD.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.