Nervi întinși la maxim într-o parcare de pe Autostrada A1, în zona orașului Sebeș. Mai mulți cetățeni veniți din vestul Europei au acuzat proasta organizare a autorităților, după ce nu au fost lăsați să își cumpere mâncare sau să meargă la toaletă, potrivit România TV.

Românii care au venit din vestul Europei au fost lăsaţi 16 ore fără mâncare şi apă. Aceştia nu au voie la magazin, iar la toaletă au reuşit să ajungă doar câteva femei.

„Bă ce au ajuns românii ăştia, să ne dujmănim între noi, să te facă să te iei la bătaie cu jandarmii. Nu am mâncat de 16 ore. Nu se gândeau şi ei că suntem de atâtea ore, suntem români, suntem oameni nu animale. Sunt femei care vor la WC”.

Românii consideră că în ciudat carantinei, autorităţile ar trebui să aibă grijă de oameni şi să le ofere mâncare şi apă.

„Ne ţin aici nemâncaţi de la 8 dimineaţa. Carantină, carantină, dar trebuie să avem grijă de oamenii ăştia. Nu aşa e normal, să le dăm de mâncare, să le dăm de băut”.

 

Alţi doi români la vamă: „Virus are calculatoarele, virus are telefoanele”

 

Imagini tragi-comice surprinse la Vama Nădlac, locul care zilele acestea a fost luat cu asalt de românii care s-au întors din Italia! Purtători de virus sau nu, pentru unii mai important a fost să fenteze sistemul și să meargă acasă.

„Aţi mai văzut dumneavoastră vreun coronavirus. Eu n-am văzut niciunul. Eu vin de la Lyon şi mă ţine aici în vamă, am maşină de Italia. Dar nu-i niciun virus. Virus are calculatoarele, virus au telefoanele, nu noi. N-are cum să avem noi”, a concluzionat un domn, nemulțumit că trebuie să meargă într-un centru de carantină.

 

Sursa: www.romaniatv.net

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.