Duminică, 7 octombrie, la ora 18:20, o patrulă din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Marginea a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism care circula pe DN 17A Marginea – DN 2E Horodnic de Sus, însă conducătorul auto nu s-a conformat, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acestuia cu semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de poliție în funcțiune, autoturismul fiind blocat în trafic după aproximativ 2 km.

Potrivit IPJ Suceava, conducătorul auto a fost identificat de polițiști ca fiind un localnic de 60 de ani, ocazie cu care, în autoturism a fost legitimat și fratele acestuia, un bărbat de 59 ani, din aceeași localitate, care se afla în stare avansată de ebrietate, acesta proferând expresii jignitoare la adresa polițiștilor, iar la solicitarea de a înceta, a devenit violent, atât verbal, cât și fizic, fiind imobilizat, încătușat și condus la sediul poliției.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, bărbatul de 60 de ani nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

Totodată, întrucât emana halenă alcoolică, polițiștii i-au solicitat conducătorului auto să se supună testului cu aparatul etilotest, însă acesta a refuzat, după care, la spital, a refuzat și recoltarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „refuzul sau sustragerea conducătorului unui vehicul de a se supune prelevării de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural.

PERICOL PE DRUMURILE DIN MARGINEAPericol iminent oprit la timp de un echipaj de poliție din Marginea petrecut duminică 07 octombrie 2018 între orele 18.00-18.30 în comuna Marginea. Șoferul autoturismului, aflat într-o stare avansata de ebrietate, a refuzat testul etilotest și a fost dus pentru recoltarea de probe biologice, la Spitalul Municipal Rădăuți. Din păcate, acesta a refuzat categoric sa i se recolteze probe biologice si mai mult de atat polițiștii au mai depistat ca acesta conducea fără permis de conducere, ulterior s-a întocmit dosar penal.

Publicată de LaRadauti pe Duminică, 7 octombrie 2018

 

Sursa video: Facebook – LaRadauti

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.