Schimbarea de la Straja pare că nu mai poate fi oprită, acest lucru fiind cauzat de lupta în van a candidaților celor două partide mari, PNL și PSD, pentru putere. 

Candidatul Partidului Mișcarea Populară la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, inginerul Ioan Bogdan Codreanu, a stat de vorbă cu o parte din cetățenii comunei Straja, care i-au transmis semnale clare că vor o schimbare în localitatea lor.

De asemenea, Ioan Bogdan Codreanu le-a prezentat oamenilor și o altă strategie de dezvoltare a comunei prin turism, întrucât și la Straja sunt locuri frumoase care merită să facă parte din circuitul turistic al Bucovinei.

„Sunt convins că, cu pași mici și siguri, Sorin Coca va schimba fața acestei comunități. Vă spun și de ce: PSD-ul este în cădere liberă, primarul de aici face parte din echipa Mirelei Adomnicăi pentru Consiliul Județean, iar PNL-ul își dorește să revină la frâiele acestei comunități, dar n-au nicio șansă pentru că, împreună cu dumneavoastră și împreună cu Sorin Coca, o să reușiți să le demonstrați că schimbarea nu mai poate fi oprită”, le-a transmis Ioan Bogdan Codreanu cetățenilor din comuna Straja.

Trebuie precizat că primarul PSD al comunei Straja, Mihai Juravle, conştient fiind de eşecul ce îl aşteaptă pe data de 27 septembrie a acceptat un loc eligibil pe lista de consilieri judeţeni din partea Partidului Social Democrat, tocmai pentru a avea o opţiune de venit dintr-un alt loc. E lesne de înțeles că orice primar sigur de el și de procentul câștigător nu ar fi acceptat să fie pe o listă de de CJ, întrucât ar fi fost conștient că are treabă la el în localitate. 

Prezența candidatului PMP pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, Ioan Bogdan Codreanu, la Straja a adunat un număr semnificativ de persoane, care s-a încadrat în normele sanitare actuale. Oamenii spunând că ajung orgoliile politice care, timp de patru ani, nu au făcut nimic altceva decât să  blocheze dezvoltarea reală a comunei Straja.

Pe de altă parte, candidatul Sorin Coca a subliniat că el și echipa sa reprezintă garanția schimbării reale în bine pe care oamenii din Straja o așteaptă de foarte mulți ani.

„În urma discuțiilor constructive, Ioan Bogdan Codreanu ne-a asigurat de tot sprijinul și implicarea sa în vederea implementării proiectelor propuse pentru modernizarea și dezvoltarea localității noastre.
Am încredere totală în echipa PMP și vreau să dezmint odată pentru totdeauna zvonurile lansate pentru discreditarea mea, anume că aș fi în cârdășie mai întâi cu cei de la PSD și, mai nou, cu cei de la PNL.

Vă asigur că am puterea de a porni pe acest drum alături de echipa mea de consilieri și vă pot garanta că alături de noi Straja va cunoaște cu adevărat o schimbare în bine. Atâta timp cât sunt făcute afirmații de pe conturi false, vă rog să aveți puterea de a discerne între realitate și minciună.
Aveți încredere în mine și echipa mea!”, a transmis candidatul PMP la funcția de primar al comunei Straja, Sorin Coca.

În condițiile în care PNL și PSD se bat din nou pentru același „ciolan”, singura alternativă reală, pentru cei care s-au săturat de această situație, este Sorin Coca, candidatul Partidului Mișcarea Populară la funcția de primar al comunei Straja.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.